markkujhhamalainen Kyyti on kylmää

Velkarahan myyntioikeus on poistettava yksityishenkilöiltä

Maailmantalouden suurin ongelma on se että yksityisesti omistetut pankit saavat myydä tyhjästä luomaansa velkarahaa, jolloin toiset yksityishenkilöt alistetaan tämän velkarahan maksumiehiksi.

Se että valtiotkin on alistettu tähän yksityispankkien luoman velkarahan ostamiseen, on vieläkin nöyryyttävämpää ja se ajaa suunnitellusti kansallisvaltiot tuhoon.

Tämä talousnobelisti Bengt Holmström ei tätä "ymmärrä", tai ei tietenkään halua ymmärtää, koska hänelle on maksettu talouden nobel-palkinto siitä että hän puhuu pääomien pussiin ja syyllistää meitä tavallisia kansalaisia, kuten taas tässäkin kirjoituksessaan.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/227270-bengt-holmstrom-varoittaa-elakke...

Kannattaa jokaisen perehtyä tämän linkin tarjoamaan tietoon:

http://talousdemokratia.fi/?q=julkaisut     

Jatkuvasti puhutaan Suomenkin taloudessa jakovarasta, valtionvarainministeri Petteri Orpo keksi jopa mielestään hienon sutkauksen, "jakovaara", koska hän pelkää että nyt kun talous on lähteyt nousuun, on vaarana että jotain jaettaisiin vähäosaisillekin takaisin, mitä heiltä on pois leikattu.

Mutta koko tämän keskustelun syyhän on siinä että meidät onnettomat Suomalaisetkin vietiin euroon, väkisin, meiltä mitään kysymättä.

Valtionvelka, "tuo ihana tekosyy" on se juttu millä nyt voidaan koko Suomen vähävaraisinta kansanosaa kurittaa ja kurjistaa, valtionvelkaa syynä käyttäen voidaan myydä tuottava infrakstuktuuri yksityisille sijoittajille.

Ilman velkaa, siis tätä velkarahaa, maailmassa ei olisi rahaa käytännössä ollenkaan. Jos kaikki velat maksettaisiin tänään pois, maailmasta loppuisi raha, sillä yli 90% kaikesta rahasta on jonkun pankista ottamaa velkaa.
Eli kun velkaa otetaan, rahamäärä maailmassa kasvaa, ja kun velka maksetaan pois, tämä raha häviää kierrosta, koska se häviää pankin kirjanpidossa samaan tyhjyyteen josta se velkaa luotaessa luotiinkin.

Velan kasvusta maailmassa:

Vuonna 2000 Maailmassa oli velkaa n. 77 000 miljardia euroa

Vuonna 2007 velka oli 124 000 miljardia euroa

Vuonna 2014 velka oli 175 000 miljardia euroa

https://yle.fi/uutiset/3-7821593      

Ja tämän vuoden kesäkuuhun mennessä velka oli kasvanut taas 10 000 miljardia euroa.

Maailman taloutta pyöritetään tällä velkarahalla, josta velasta maksetaan kaiken aikaa korkoa yksityispankkien omistajille.
Eli tämä tekee meistä ihmisistä kahden kerroksen väkeä, toiset imevät meidän tekemästämme lisäarvosta, korkojen muodossa, omaisuutta itselleen kaiken aikaa.
Kaikesta lisäarvosta mitä tuotamme, menee noin puolet kaikenlaisiin rahoituskuluihin mitä on aivan kaikessa mitä me ostamme ja käytämme.
Tämän päivän alhainen korkoprosentti hämää meitä helposti, ei se oikeasti ole alhainen koska inflaatio ei syö velan pääomaa, sekä laina-ajat ovat kasvaneet moninkertaisiksi korkean inflaation aikaan verrattuna.

Me kiroamme aina verotusta, mutta hyväksymme sen että yksityiset velkarahan myyjät vievät tuloistamme enemmän kuin verottaja.
Tämä johtuu lienee myös siitä että emme ymmärrä tätä asiaa, emmekä tiedä että se on näin.

Joten väkisinkin aina sylettää kun hallituksemme ministerit ja muut "talousviisaat", kuten tuokin Holmström, puhuvat milloin jakovarasta, milloin jakovaarasta, velasta jota me holtittomasti teemme ja jätämme itsekkyydessämme velkamme jälkipolviemme maksettavaksi.

Näin ne puhuvat, vaikka pakkohan niidenkin on ymmärtää että pankit ovat se todellinen syyllinen, niiden ahneus on pohjatonta ja voitonmaksimoinnissaan ne ovat valmiita tuhoamaan kaiken hyvinvoinnin maailmasta.

Eli oikeasti se suurin rikos on meitä kohtaan, siinä että joudumme elämään tässä systeemissä missä on pakko valtioidenkin tehdä velkaa, koska valtioiden oma rahanluontioikeus poistettiin ja annettiin se oikeus yksityisesti omistetuille pankeille.

Siis tällä että valtioiden oikeus oman rahansa luomiseen poistettiin, avattiin se todellinen pandoran lipas, millä voidaan kurjistaa ja kurittaa kaikkia valtioita, sekä saattaa lopulta kaikkien velkavaltioiden infrakstuktuuri yksityisten pääomaeliittien omaisuudeksi.

Tämä on sitä globaalia suunnitelmakapitalismia, jos mikä.

Olen tästä asiasta puhunut vaikka mitenkä paljon, mutta pakko on vieläkin paljon puhua, koska se karu totuus ei vaan näytä uppoavan ihmisten mieliin.
Osasyynä miksi näin on, luulen että se johtuu siitä että monesta tuntuu reilulta kun yksityishenkilönä saa pankista lainaa millä voi ostaa asunnon tai autonsa jo tänään, sekä maksaa velan pois vasta myöhemmin.
Se olisikin reilua, jos sen korkojen hyödyn saisivat meistä jokainen, eikä vain pieni pankkiirien eliitti.

Meidän kaikkien on todellakin puututtava tähän ongelmien ytimeen, eli siihen että minkä takia osa yksityisistä ihmisistä saa rahastaa muita ihmisiä, sekä valtioita sillä, että että heille on suotu etuoikeus kirjoitella lainojen saldoja omistamiensa pankkien kirjanpitoon.

Samoin yksi suuri syy Libyan ja Syyrian tuhoamiselle, öljyn lisäksi, on se että näiden maiden pankkisysteemi ei perustu koronkiskonnalle, siksi myös näiden maiden pankit pitää saada tuhottua ja niiden tilalle saatava länsimainen, yksityispankkien velkarahakoneisto.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän markkujhhamalainen kuva
Markku Hämäläinen

Tiedän että toistan tätä samaa aihetta jatkuvasti, mutta onhan minun toistettava koska milloin kukakin papukaija, hallituksen ministeri, tai joku "talousviisas" aina meitä pieniä ihmisiä, meitä pankkirien ja rahaeliitin uhreja syyllistää, moittii meitä itsekkäksi kun otamme velkaa tulevilta sukupolvilta.

Ja kun mitä tahansa valhetta tarpeeksi toistaa, se alkaa tuntumaan todelta.

Ja kun luulen että moni ihan tosissaan uskoo että nämä auktoriteetit ovat oikeassa, koska hän on joko ministeri, taikka rahalla maksettu nobelisti, joka on palkattu puhumaan rahaeliitin pussiin.

Toivon siis vain että edes joku joka ei vielä näitä raha-asioita tunne, alkaisi itse ottamaan asioista selvää, niin ainakin karisisi se huono omatunto siitä että me olemme syyllisiä mihinkään valtion velanottamiseen (eli todellisuudessa meidän rahojen lahjoittamiseen pankkirieliitille ja sijoittajille).

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Sinulla on hyvä aihe mutta mieluummin kinastellaan lillukanvarsista kuin tartuttaisiin ongelmien ytimiin.

Käyttäjän markkujhhamalainen kuva
Markku Hämäläinen

Niinpä, kaikkien taloudellisten ongelmien äiti on tämä velkarahatalous, siinä varsinkin se että se euron myötä laajennettiin koskemaan myös valtioita.

Mutta eihän poliitikoista kukaan uskalla tähän puuttua, Markku Uuspaavalniemi oli ainoa joka tähän puuttui, eikä häntä ole sen koommin nähty politiikassa.

Timo Soini, silloin kun hänellä oli takki presintinvaalipuoli päälläpäin, myös ihmetteli myös sitä että miksi rahanluontioikeus on annettu yksityispankeille, ministerinä hän olisi kieltänyt saman asian kolmasti ennen kuin kukko olisi ehtinyt kiekaista kertaakaan.

https://www.youtube.com/watch?v=YNNM6ys6NCw

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Tämän lisäksi samoilla rahoituslaitoksilla on erilaisia sijoitustuotteita joiden riskit me myös kannamme. Hyvänä esimerkkinä vaikka edesmennyt subprime kriisi kaikkine johdannaisineen...

Toimituksen poiminnat