markkujhhamalainen Kyyti on kylmää

Nyt yhdessä kapuloita mielivallan rattaisiin

Olisiko jo vihdoin aika näyttää vallanpitäjille kuka oikeasti käskee?

Hallitus ja eduskunta näytti avoimesti miten se halveksii kansalaisiaan hyväksymällä lakiesityksen jossa työnhakijasta tehdään syyllinen siihen ettei yhteiskunnalla ole tarjota hänelle työtä eikä toimeentuloa:

Ote aloitteesta:
"HE 124/2017 vp:n nojalla maksettavaa työttömyysturvaa leikataan aina kun työnhakijan ponnistukset oman työllisyytensä edistämiseksi eivät ole tuottaneet tuloksia.
Työnhakija ei kuitenkaan päätä rekrytointiprosessin tuloksista, vaan työnantaja niistä päättää, joten on kohtuutonta rangaista työnhakijaa siitä, että työnantajan rekrytointivalinta ei ole osunut häneen. "
------------------
Eli kun tämä laki astuu voimaan, on monella työnhakijalla ainoa keino välttyä korvausten heikennyksiltä, mennä tekemään ilmaista työtä jollekin, joka ottaa työn lisäarvon itselleen, mutta ei maksa siitä työntekijälle mitään.

Tällä on selkeästi tarkoitus yhä enevissä määrin heikentää työtä vailla olevien asemaa, sekä parantaa työnantajien asemaa niin että he jatkossa tulevat saamaan työtä ja sen tuomaa lisäarvoa aina vaan halvemmalla ja jopa ilmaiseksi.

Tämä kehitys tulee johtamaan tulevien sukupolvien elämän todella kestämättömään asemaan, sillä onhan tiedossa että automaatio vie tulevaisuudessa työpaikkoja aina vaan enemmän ja enemmän.

Eli tämän tulevan lain tarkoitus on jo nyt alistaa työttömiä tulevaan todelliseen massatyöttömyyteen, nöyrtymään ylhäältä saneltuihin pakotteisiin.

Joten asia on niin että ellemme me suurin osa kansalaisista tähän asiaan nyt riittävän ärhäkästi reagoi, niin tulevaisuudessa se tulee olemaan aina vaan hankalampaa ja vaikeampaa.

Siis meillä kenelläkään ihmisellä, joka vähänkään tuntee huolta toisistaan ja huolta tulevista sukupolvista, ei ole varaa enää ummistaa silmiämme tältä globaalikapitalismin sanelemalta pakkovallalta, joka haluaa tehdä kansalaistaan pääomien ja yritysmaailman orjia.

Siis tämähän ei ole vain meidän nykyisen hallituksen tahto eikä sen keksintöä, vaan käskyt ja ohjeet tulevat  globaalikapitalismin ylemmiltä portailta, valtioiden hallitukset ovat vain näille asioille täytääntöönpanijoita ja kumileimasimia.

Ja niin kauan kun ei tälle ylhäältä sanellulle pakkovallalle tule vastakkaista painetta meidän kansalaisten osalta, homma vaan tulee kiihtymään ja heikommassa asemassa olevia poljetaan lisää, tyhjiä verukkeita, kuten rahan puute jne, hyväksi käyttäen.

Mutta meitä tavallista kansaa on paljon enemmän kuin tuota pääomien eliittiä, meidän pitää vaan todellakin alkaa yhdessä vastustamaan pakkovaltaa jota meille sanellaan.

Siis jos et ole vielä allekirjoittanut tätä aloitetta, tee se viimeistään nyt.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2730    

50 000 nimeä tulee varmasti täyteen, mutta allekirjoituksia olisi hyvä olla 500 000, tai miljoona tai vieläkin enemmän, silloin olisi vallanpitäjien pakko havahtua että ei kansan vieteri loputtomiin veny, vaan pohja tulee vastaan meidänkin repuissamme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Olen jakanut ja allekirjoittanut tämän aloitteen.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Tämä laki vetää raukkamaisuudessaan mielestäni vertoja Kannaksen läpijuoksun takia laajennettuun kuolemantuomion sallimiseen. Sattumoisin aiheesta ei kovin helposti löydy tietoa netistä ja löytyvä tietokin on lähinnä sivulauseenomaista.
http://jokisipila.blogspot.fi/2006/10/jatkosodan-t...

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Kansalaisaloite on hieno mekanismi joka on käytettävissä silloin kun aloite tukee päivän politiikkaa, muussa tapauksessa sen arvo on heikko.

Tarkoittaa sitä että niitä ääniä tarvitaan p a l j o n.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Allekirjoitettu on aloite. Pidetään asiaa framilla ja hienoa että toit sen täällä esiin Markku Hämäläinen!

Toimituksen poiminnat